Welkom bij schoonheidssalon Betsy Balance & Beauty LemelerveldIn de salon gebruik ik producten van Cenzaa
In de salon gebruik ik producten van Cenzaa

Betsy Balance & Beauty

Bij schoonheidssalon Betsy Balance & Beauty neem je echt even tijd voor jezelf. U wordt ontvangen in een oase van rust. Waar met passie en zorg uw moment van ontspanning gerealiseerd wordt.

De schoonheidssalon vindt u net buiten het dorp Lemelerveld. Centraal gelegen in Overijssel tussen de plaatsen  Dalfsen – Ommen – Lemele – Raalte – Heino. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

“Ik geloof dat als je echt even een moment voor jezelf neemt,  je er dan voor anderen kunt zijn!”

Persoonlijke aandacht, passie voor de huid en oog voor detail staan garant voor de kwaliteit van de behandelingen.

Ik ben Betsy Rankenberg (56), schoonheidsspecialist en huidadviseur. Ik hou van een persoonlijke benadering. Mensgericht en begaan met anderen.

Elke huid is uniek…..

De behandelingen worden op uw huid afgestemd. U kunt ontspannen en zonder oordeel een gevoel creëren, waarin je echt jezelf kan zijn. Betsy Balance & Beauty biedt behandelingen aan voor gezicht en lichaam. Door regelmatige
bijscholing gaan de behandelingen een stap verder dan die van een reguliere schoonheidsspecialiste.

Samen even ontspannen…….

Wat dacht u van een arrangement voor twee personen? Kom gezellig met z’n twee. Wordt ontvangen met koffie/thee en een versnapering. Een ontspannen dagdeel volgt. Voor de verschillende behandelingen kunt u een keuze maken uit de gezichtsbehandelingen in de menubalk links van deze pagina en kies uit de te boeken duo-arrangementen.

Even helemaal los komen van de dagelijkse drukte?

Bij de schoonheidsbehandelingen in mijn salon vindt u een totaal concept van wellness en huidverbetering.

De producten van Cenzaa, waarmee ik werk bij de behandelingen, hebben een heilzame werking en geven een zichtbaar effect op uw huid. Dit product is dierproefvrij en bevat geen synthetische conserveringsmiddelen. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten met hoogwaardige werkstoffen. De behandelingen hebben daardoor van cosmedische werking.

Gun uzelf de gelegenheid te ervaren wat Betsy Balance & Beauty behandelingen voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak via de website en geniet van alle comfort die de salon te bieden heeft.

Ik verwelkom u graag in mijn sfeervolle salon!

Met stralende groet,

Betsy Balance & Beauty

 

“Moment voor jezelf, zodat je er voor anderen kan zijn”

Salon impressie

img_2998

img_3001

salon impressie 1

 

Beauty & Wellness salon Lemelerveld