Huidverzorging

doeltreffende huidverbetering

Uw huid is uniek….

Je huid beschermt je tegen bacteriën, tegen virussen en tegen vuil. De huid is één van de belangrijkste organen. Zij is verantwoordelijk voor een kwart van de dagelijkse ontgifting van het lichaam. Het is belangrijk dat de huid kan ademen.
Maar als de conditie van je huid verslechtert, kan ze haar beschermende werk niet meer goed doen. Je huid wordt steeds kwetsbaarder voor de ‘aanvallen’ van buitenaf. Dat zie je aan de buitenkant: droogheid, rode plekjes, puistjes, eczeem, pigmentvlekken en vroegtijdige veroudering.
Tevens is je huid de spiegel van de binnenkant en daar is veel uit op te maken!

Wist je dat je gezondheid op je gezicht geschreven staat?

Vanuit de Oosterse huiddiagnose is de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam.
We weten natuurlijk allang dat als we ons niet lekker voelen, de huid daaronder lijdt. Met de East meet West huidanalyse wordt je huidconditie letterlijk in kaart gebracht.
Deze bijzondere methode van huidanalyse, gebaseerd op traditionele Oosterse geneeskunde, let op vele kleine aspecten in het gezicht. Elk deel (zone) van het gezicht heeft te maken met een bepaald orgaan. De zones in het gezicht geven informatie over de oorzaken van de huidproblemen, huidconditie en gezondheid.
Met de huidanalyse kan ik voor u een stappenplan opstellen voor een gezondere huid.

Cenzaa 6 stappenplan

Huidproblemen worden doeltreffend behandeld en bij voorkeur 100% aangepakt. Onderzoeken wijzen uit dat ongeveer 50% van het resultaat wordt behaald door dagelijks de huid thuis te verzorgen met de juiste producten. De andere 50% van het resultaat wordt behaald in de Cenzaa salon.
Als Cenzaa Expert begeleidt ik u optimaal naar het gewenste resultaat.

Uw huid verdient advies op maat….

Daarom behandelt Betsy Balance & Beauty huidwensen en problemen doeltreffend en met ingrediënten die werken in harmonie met de huid. De producten in de salon hebben een PCN2 systeem die diep doordringt in de huid en zorgt voor baanbrekende cosmedische huidverbetering en laat haar vrij ademen. De unieke en hoog geformuleerde producten zijn bewust verpakt in technologische en luchtdichte verpakking. Bag-in-Bottle. Hierdoor blijft de bijzondere en resultaatgerichte werking gewaarborgd.

De toekomst van je huid….

Gezonde cosmetica bevat geen stoffen die de gezondheid onnodig belasten. Het is belangrijk dat de huid goed kan blijven ademen. De Cenzaa producten behandelt huidwensen en problemen doeltreffend en met ingrediënten die werken in harmonie met de huid.

Kies voor een gezonde huid….

Op het moment dat je stopt met cosmeticaproducten met belastende ingrediënten kan dit gepaard gaan met een lichte reactie van je huid. Je huid moet wennen aan gezonde verzorging en gestimuleerd worden om zelf weer talg aan te maken. Je huid heeft ongeveer 4 – 6 weken nodig voordat zij weer in balans is.
Je wordt uiteindelijk beloond met een huid die mooi en gezond is!

Je huid & veranderingen….

Als je huidklachten hebt en je gaat met voeding en/of de Nutraceuticals aan de slag, kunnen je huidklachten ook eerst wat verergeren. Dat is vrij normaal want je bent aan het ontgiften. Deze verslechtering kan enkele weken aanhouden. Dit is juist een goed teken want er is duidelijk iets gaande, er treedt namelijk verandering op.
Vooral doorzetten, je werkt aan een gezondere huid!

Inside & Outside….

Onze huid is niet zomaar een beschermend laagje. Net als bij onze andere organen, is ook goede voeding, om een mooie jonge huid te behouden, noodzakelijk. Het is belangrijk dat het hele lichaam in balans is om een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid te hebben.
Voeding speelt een essentiële rol. Het lichaam zo min mogelijk belasten met stoffen waar het geen antwoord op heeft. Zo puur en zo gezond mogelijk eten, in de juiste combinaties, geeft heel veel voordelen voor de huid.

Nutraceuticals….

Dit zijn supplementen die een toevoeging zijn op je dagelijkse voeding van geconcentreerde vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en vezels welke in gezonde voeding zitten. Deze supplementen zijn ontwikkeld volgens de oude Oosterse geneeskunde op basis van Oosterse kruiden.

Lifestyle-tips….

· eet dagelijks 300-400 gr groente en 2 stuks fruit
· eet vaker beautyfood zoals noten, pitten en zaden
· eet veel onverzadigde vetten
· drink veel water, matig met alcohol en vlees
· gebruik 2x daags de Cenzaa Nutraceuticals
· eet geen geraffineerde fabrieksvoeding
· behandel uw huid volgens het 6 stappenplan
· overdenk uw leefstijl: o.a. roken, stress, zonbelasting etc.

Gezichtsbehandeling – reinigend
Gezichtsbehandeling- wellness en huidverbeterend
Gezichtsbehandeling – elements
Lichaamsbehandeling
Producten info