Verwenmoment

extra producten

Net die extra boost, net wat extra waarmee bepaalde huidproblemen verdwijnen. Er zijn diverse producten die te ondersteuning kunnen worden ingezet tijdens of na een behandeling.

Extra

Dit huidverbeterende gelaatsmasker bestrijdt rimpels. Het Botuline eiwit voorkomt samentrekking van de gelaatsspieren waardoor de huid strakker, jonger en een frisse uitstraling zal hebben.

Dit speciale oogcontour masker ontspant expressierimpels en gaat tekenen van veroudering tegen. Fijne lijntjes zullen zichtbaar verminderen en de huid rondom de ogen zal er jonger , gezonder en veerkrachtiger uit gaan zien.

Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert roodheid van de huid aanzienlijk en is een uniek peel-off masker op basis van algenextracten, epicalmin en aloë vera. Deze combinatie van prachtige hoogwaardige werkstoffen zorgt voor een milde, verkoelende en heerlijk verfrissende werking. Dankzij het huidondersteunende vermogen en de kalmerende werking op de bloedcirculatie ziet de huid er na de behandeling uitgerust en zichtbaar verfrist uit! Het ultieme masker voor de rode, gevoelige en vermoeide huid.

Bevat een hoge dosis Relavitin. Deze werkzame stof wordt gewonnen uit groene algensoorten die in de Méditerranée gedijen. Relavitin is de perfecte werkstof voor een onrustige huid, omdat deze alg de bijzondere eigenschap heeft de vochtbalans te reguleren en de huid een actieve bescherming geeft tegen uitdroging. De rode adertjes in de huid, roodheid en onzuiverheden worden sterk verminderd door het gebruik van deze Couperose & Rosacea ampul. De huid die met ernstige droogteproblemen te kampen heeft, doet er goed aan dagelijks Relavitin toe te passen. Binnen 3 weken is in vrijwel alle gevallen de overgevoelige huid met 48% afgenomen. 

Het Timeless Caviar ampul bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitaliserende stoffen die vrijwel gelijk zijn aan de vitaliserende eigenschappen in een jeugdige huid. Timeless Caviar ampullen zijn met name ideaal voor de vermoeide huid die regelmatig aan stress onderhevig is. Binnen enkele weken vermindert rimpelvorming en vaalheid door vermoeidheid zichtbaar af. De huid krijgt haar jeugdige, vitale glans en souplesse terug

• Verhoogt de huidvochtigheid
• Heeft een verstevigende werking
• Herstelt de barrièrewerking van de huid
• Zorgt voor een gladder huidoppervlak  

Dit ampul heeft een zeer doeltreffende werking en is perfect in te zetten voor het verminderen van pigmentvlekjes voor de behandeling van een doffe teint of bij ontsierende huidverkleuringen. Door in kuurverband te werken met het Whitening & Brightening ampul vervagen donkere plekken op het gezicht en handen op een veilige manier. Dankzij de hoog geconcentreerde hoeveelheid citroenolie en vitamine C wordt het pigment in de huid lichter en ziet de huid er stralend uit!

Is de ideale vervanging voor de ingrijpende Botox injecties. Intense Firming Ampullen zijn vele malen gemakkelijker en milder in hun toepassing terwijl het effect excellent is. Dit is onder andere te danken aan een uitgekiend anti-agingcomplex met o.a. primrose olie. Bij regelmatig gebruik van Intense Firming wordt rimpelvorming verzacht en nemen diepere rimpels zichtbaar af met langdurig effect. Intense Firming is gebaseerd op puur natuurlijke ingrediënten met het resultaat als van een geavanceerde shocktreatment.

Zorgt voor een schone, zuivere huid. Intense Purovin bevat gevulde sfingolipide-liposomen met zwavelhoudende aminozuren. Het lipidecomplex van de liposomen is zodanig samengesteld, dat het gunstig werkt op de lipidebarrière in de hoornlaag. De zwavelhoudende aminozuren brengen een onrustige, onzuivere en een vette en gecombineerde huid weer in de juiste balans.

Dit product bestaat uit zuivere Hyaluron. Hyaluron is een lichaamseigen stof welke zich in het bindweefsel bevindt. Hyaluron Therapy zorgt ervoor dat de productie van collageen en elastine wordt verhoogd en is verantwoordelijk voor de hydratatie in de huid. Hyaluron Therapy zorgt dat het vochtgehalte in de huid in haar totaliteit wordt verbeterd. Dit product is geschikt voor ieder huidtype en met name voor de ouder wordende huid.