Klant en haar ervaring…

Mijn ervaring 

Bij dames is het probleem van haargroei op plekken waar je het juist niet wil hebben een bekend dingetje. En nu al die strakke wenkbrauwen ‘in’ zijn kan je al helemaal niet meer met een woeste borstelige wenkbrauwen voor de dag komen. Alles moet in de plooi meelopen. Zelf vind ik dat het er verzorgd uit moet zien… maar zo strak als nu in is past zeker niet bij mij. Waar ga ik dit laten doen?

Betsy Balance & Beauty… hmmm zou dit wat zijn??

Een aantal jaren geleden vond ik dat er bij mij wel wat onderhoud gepleegd mocht worden. Maar waar ga je dan heen?! Wel liep ik altijd (tijdens mijn hardloop rondje) langs een bord aan de weg… Betsy Balance & Beauty… hmmm zou dit wat zijn? Thuis gekomen maar eens even gegoogeld, oké ziet er goed uit. Laat ik de telefoon maar eens pakken en een afspraak maken; zo gezegd zo gedaan.

In dit enorme huis aan het Overijssels kanaal in Lemelerveld heeft Betsy in de kelder een prachtige ruimte met twee stoelen waar ze je onder handen kan nemen. Gastvrij wordt je ontvangen, trap af naar beneden en er staat een rustgevend muziekje op. Dekentje word fijn over je voeten gedrapeerd en de stoelverwarming staat aan!

Ik geef mijn wenkbrauwen kunstmest

Voor mij begint de ellende dan, want volgens Betsy geef ik mijn wenkbrauwen kunstmest… wat dat dan precies betekend weet ik niet 😉 maar pijn doet het wel. Gelukkig probeert Betsy je af te leiden met gezellig geklets, dus eigenlijk is het zo voorbij. Maar wanneer het eindresultaat zichtbaar wordt en in de spiegel kijk, schrik ik me altijd een ongeluk! Een knalrode huid met prachtig gekapte wenkbrauwen en mijn bovenlip is weer heerlijk kaal! Gelukkig is er altijd een verkoelende crème bij de hand die er niet te zuinig op word gesmeerd.
Na de behandeling staat er altijd een kopje koffie klaar en word er gewoon door gekletst! Alle tijd, geen stress.

Gezelligheid en de ontspannen sfeer

Ik fiets weer terug naar huis en bedenk wat me eigenlijk net is overkomen… dat het pijn kan doen dat wist ik eigenlijk al, maar de gezelligheid en de ontspannen sfeer die er hangt voelt erg prettig. Al fietsend bedenk ik me dat ik hier wel eens een vaste klant zou kunnen worden. En tot op heden is dat zo. De gesprekken over van alles en nog wat gaan gewoon door, de koffie blijft lekker, dus waarom niet.
Ik kan deze salon bij iedereen aanraden, ben zelf erg enthousiast en hoop dat Betsy hier nog jaren blijft zitten.

Ps. Wat ook leuk is tegenwoordig heeft ze ook ruimte voor een high tea in combinatie met duo behandeling … ook geen probleem.

Miranda

Salon Betsy Balance & Beauty

Wil je dit artikel delen?

Deel het op Facebook
Deel het op Twitter
Deel het op Linkdin
Deel het via Email
Deel het via WhatsApp