Verwenmoment

beauty & duo

Wil je iemand verrassen of gezellig samen een uitje voor twee? Bij Duo geniet je samen met je moeder, zus, dochter, vriendin of partner Tijd om op te laden en samen bij te kletsen. Jullie worden gelijktijdig behandeld door Betsy Kijk naar de mogelijkheden.

Een verwenmoment waarin Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan. Gezellig en ontspannen naast elkaar in de salon. De stoelen zijn verwarmd. In de behandeling ondergaat uw huid een optimale verzorging en worden uw zintuigen geprikkeld.

Even heerlijk ontspannen en ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun jullie zelf dan een bijzonder relaxmoment. Body & Mind komen in balans tijdens de unieke beleving van voelen, horen, ruiken en proeven.

Verras jullie zelf met een, op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Gezellig en ontspannen naast elkaar in de salon. De stoelen zijn verwarmd.

Een serene droomreis met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving.

Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2® system! Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden.

Tijdens dit high tea arrangement geniet u samen van een behandeling in de duo behandelkamer, met als afsluiting een afternoon tea. Dit bestaat uit onbeperkt thee, eigengemaakte scones met lemoncurd, jam en clotted cream en een selectie patisserie.

Ideaal om uw dagje uit compleet te maken of om cadeau te doen.

Tijdens dit high tea arrangement geniet u samen van een behandeling in de duo behandelkamer, met als afsluiting een high tea. Dit bestaat uit onbeperkt thee, diverse sandwiches, eigengemaakte scones met lemoncurd, jam en clotted cream en een selectie patisserie.

Ideaal om uw dagje uit compleet te maken of om cadeau te doen.

Tijdens dit high tea arrangement geniet u samen van een behandeling in de duo behandelkamer, met als afsluiting een royale high tea. Dit bestaat uit onbeperkt thee, eigengemaakte soep, diverse sandwiches, eigengemaakte scones met lemoncurd, jam en clotted cream en een selectie patisserie.

Ideaal om uw dagje uit compleet te maken of om cadeau te doen.

(c) copyright 2019 Betsy’s Balance & Beauty

Scroll naar top