Verwenmoment

beauty & duo

Wil je iemand verrassen of gezellig samen een uitje voor twee? Bij Duo geniet je samen met je moeder, zus, dochter, vriendin of partner Tijd om op te laden en samen bij te kletsen. Jullie worden gelijktijdig behandeld door Betsy Kijk naar de mogelijkheden.

Een verwenmoment waarin Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan. Gezellig en ontspannen naast elkaar in de salon. De stoelen zijn verwarmd. In de behandeling ondergaat uw huid een optimale verzorging en worden uw zintuigen geprikkeld.

Even heerlijk ontspannen en ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun jullie zelf dan een bijzonder relaxmoment. Body & Mind komen in balans tijdens de unieke beleving van voelen, horen, ruiken en proeven.

Verras jullie zelf met een, op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Gezellig en ontspannen naast elkaar in de salon. De stoelen zijn verwarmd.

Een serene droomreis met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving.

Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2® system! Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden.

Tijdens dit High Tea arrangement geniet u samen van een behandeling in de duo behandelkamer, met als afsluiting een heerlijke High Tea. Dit bestaat uit onbeperkt thee, scones, sandwiches en een selectie patisserie.

Ideaal om uw dagje uit compleet te maken of om cadeau te doen.

Tijdens dit High Tea arrangement genieten jullie samen van een verwenmoment op huidconditie en huidwens afgestemd. Met als afsluiting een uitgebreide High Tea bestaande uit onbeperkt thee/koffie, een ruime keuze aan zoete lekkernijen, scones met jam en clotted cream, hartige sandwiches en een selectie patisserie.

Ideaal om uw dagje uit compleet te maken of om cadeau te doen.