Verwenmoment

beauty & skin

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen de eerste rimpeltjes? Heb je last van Acne, Couperose of pigmentvlekken? Met de verwenmomenten met huidverbetering worden jouw huidproblemen effectief aangepakt

Bindweefselmassage is dé oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa Bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes. Door de intensieve massagegrepen wordt de doorbloeding verhoogd, de stofwisseling geactiveerd en neemt de lymfedrainage toe. Voor optimaal resultaat kunt u gebruik maken van een supplement zoals een botuline beauty masq of een intens firming ampul.

“Inpakpapier” voor uw huid!

Deze luxe behandeling is uw nieuwe verslaving. De natuurlijke mini facelift! Een intensieve anti-aging behandeling met resultaat. De combinatie van de Botuline Beauty Masq en activerende bindweefselmassage zorgt voor een frisse uitstraling en creëert een uiterst liftend effect. Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben. 

Dit masker is uitermate geschikt voor de vermoeide en verouderde huid. Tevens is het een uitstekend masker om de huid optimaal te hydrateren.

Huidverjonging, stralende teint en een duurzaam effect.

Get the results!

Een verwenmoment voor uw ogen. Fijne lijntjes zullen zichtbaar verminderen en de huid rondom de ogen zal er jonger, gezonder en veerkrachtiger uitzien. Dit speciale oogcontour masker ontspant expressierimpels en gaat tekenen van veroudering tegen. Uw ogen krijgen een stralende oogopslag.

For your eyes!

Benieuwd naar uw before and after? Vertoont uw huid fijne lijntjes en rimpels? Bij dit verwenmoment legt u de aandacht bij huidverjonging. Door tijdens de behandeling met fruitzuren te werken, gecombineerd met bindweefselmassage, verminderen de fijne lijntjes en krijgt u egale en strakke huidcontouren.

Say goodbye to wrinkles!

Heeft u een vette huid met onzuiverheden, bultjes of puistjes? Uw huid is niet optimaal beschermt tegen micro-organismen. Deze behandeling bestrijdt acne veroorzakende bacteriën, versterkt de barrière functie en het immuunsysteem van de huid. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een ampul, welke rijk is aan zwavelhoudende aminozuren. Dit complex reguleert de talgproductie, ondersteunt de huidbalans en gaat onzuiverheden tegen.

Een doeltreffend verwenmoment die zich richt op huidproblemen zoals o.a. acne, puistjes en littekens! Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van fruitzuren, die het vernieuwingsproces van de huid stimuleren en versnellen en deze zuivert en hydrateert.

Boek deze huidverbeterende gezichtsbehandeling en ervaar de producten die uw huid zichtbaar resultaat geven. 

Kuren Huidverbetering

U wordt verrast met een stralende huid. Perfect voor feestelijke gelegenheid!

Energy Bootcamp brengt uw huid binnen 4 weken in topconditie. Het is een intensieve work-out voor uw huid!

Deze behandeling wordt wekelijks uitgevoerd en de kuur bestaat uit 4 behandelingen van ± 45 min.

Voor optimaal resultaat kunt u de behandeling uitbreiden met producten zoals botuline beauty masq of intense firming ampul.

 

Effecten: rimpelvermindering, verbetering doorbloeding, afname bindweefselspanning (littekens), regeneratie (verbetering van de huidconditie en daardoor huidversteviging) en een stralende teint.

Get the party started!

Huidverbetering op en top! Deze kuurbehandeling vernieuwt de huid. De combinatie van Cenzaa bindweefselmassage en fruitzuur behandeling geeft een optimaal resultaat. Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. Het optimale effect kan behaald worden doordat de huid in “stapjes” wordt behandeld. Fruitzuren stimuleren en versnellen het vernieuwingsproces van de huid, een laag percentage fruitzuur werkt hydraterend en het heeft een keratolytische werking op de huid (afschilfering).

Invloed van fruitzuren:

  • versnellen en stimuleren van vernieuwingsproces van de huid
  • bij laag percentage werkt het fruitzuur hydraterend
  • heeft een keratolytische werking op de huid (afschilfering)

Een kuurbehandeling voor anti-aging, acne, keratosis pilaris, droge huid, littekenweefsel, pigmentstoornissen en vochtarme huid. Deze kuur is inclusief een Age Reduce Box met gratis producten.

Boek minimaal twee weken van tevoren uw intake gesprek t.w.v. € 25,-. Als u start met de kuur wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Optimale huidverbetering!