Verwenmoment

beauty & skin

Ziet je huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen de eerste rimpeltjes? Heb je last van Acne, Couperose of pigmentvlekken? Met de verwenmomenten met huidverbetering worden jouw huidproblemen effectief aangepakt

Bindweefselmassage is dé oplossing om uw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa Bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de elasticiteit in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne lijntjes. Door de intensieve massagegrepen wordt de doorbloeding verhoogd, de stofwisseling geactiveerd en neemt de lymfedrainage toe. Voor optimaal resultaat kunt u gebruik maken van een supplement zoals een botuline beauty masq of een intens firming ampul.

“Inpakpapier” voor uw huid!

Heeft u een vette huid met onzuiverheden, bultjes of puistjes? Uw huid is niet optimaal beschermt tegen micro-organismen. Deze behandeling bestrijdt acne veroorzakende bacteriën, versterkt de barrière functie en het immuunsysteem van de huid. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een ampul, welke rijk is aan zwavelhoudende aminozuren. Dit complex reguleert de talgproductie, ondersteunt de huidbalans en gaat onzuiverheden tegen.