Verwenmoment

beauty & well being

Heb jij een veelzijdig en druk leven? En wil je even ontspannen en ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun jezelf een bijzonder relax moment. Ontdek de verademing van een van de verwenmomenten van Betsy Balance & Beauty.

well being

Heb je even niet zoveel tijd en heb je toch behoefte om jezelf op te laden?

Dan is dit verwenmoment voor jou bedoeld. Na een reinigend en verzorgend moment (ong. 30-40 min.), de nek los gemasseerd en de wenkbrauwen mooi in model kun je de dag weer aan.

Een break in je dagelijkse leven, een moment voor jezelf!

Een verwenmoment waarin Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan. In de behandeling ondergaat uw huid een optimale verzorging en worden uw zintuigen geprikkeld.

Wil je heerlijk ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun jezelf dan een bijzonder relaxmoment. Body & Mind komen in balans tijdens de unieke beleving van voelen, horen, ruiken en proeven.

Een verzorgende behandeling met hoogwaardige huidverbeterende en verzorgende producten.
Boek nu deze unieke ervaring!

De eerste tekenen van huidveroudering worden zichtbaar en de keuze om er goed uit te blijven zien wordt steeds belangrijker.

Laat u meevoeren in deze heerlijke ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huid verwenmomenten is afgestemd.

U ondergaat bijzondere rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden.

Een ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen Cleansing en Well being met het revolutionaire PCN2® system.

Bent u nieuw en wilt u graag kennismaken met de salon en de rijke producten?

Tijdens deze harmoniserende droombehandeling, worden al uw zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Op basis van uw huid en huidwensen zal de behandeling afgestemd worden. Rijke producten met hoogwaardige werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende oliën in combinatie met diverse massagetechnieken nemen u mee op een heerlijke droomreis.

Geniet van de producten thuis en ontvang bij dit verwenmoment de reprogram box met 7 miniatuurverpakkingen

Where beauty starts!

Verras uzelf met een, op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling.

Een serene droomreis met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving.

Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2® system! Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden.

Geniet van delicate geuren tijdens deze behandeling en laat u verrassen!

Body & Soul

De spieren worden tijdens deze massage losgemaakt, waardoor stijfheid verdwijnt. Tijdens de massage lig je op een verwarmende stoel en geniet je van heerlijk geurende olie.

Deze massage kan worden gecombineerd met een ander verwenmoment.

Treat your body!

Een wellness en relax verwenmoment!  We staan uitgebreid stil bij de reiniging, scrub, massage en warmte tijdens de Mini Hamam Rituals. Een voetenbad, hoofdhuidmassage, rugpakking, schuimmassage, scrubmassage en rugmassage brengen u in oosterse sferen.

Dream!