RYJVK Allure of the Lagoon

RYJVK  Journey of the Lagoon (ong. 60 min.)

Deze verfrissende weldaad voor de huid bevat een aantal bijzondere highlights die jou meeneemt op een indrukwekkende reis naar magische IJsland

Droom weg met een zacht mousserend en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en plant -en kruidenextracten. De Enzym Polish zorgt voor een ultra zachte en gladde huid. De Cryo Oil massage is een ijskoude massage beleving die de huid laat stralen als nooit tevoren. Met de Wrinkle Resist Eye Mask creëer je een frisse oogopslag en vermindert vermoeidheidstekenen zichtbaar.

RYJVK  Allure of the Lagoon (ong. 90 min.)

Naast dezelfde mooie elementen die de Journey of the Lagoon bied, is de Allure of the Lagoon uitgebreid met een heerlijke massage; hiermee verrijk je de RYJVK ervaring en kan je genieten van warme oliën, luxueuze geuren en ultieme ontspanning. De manier waarop warm en koud effecten zich in dit verwenmoment afwisselen, is een waanzinnige ervaring en weerspiegelt de warme thermaal baden en de  ijzige kou van IJsland. Daarnaast wordt er aandacht gegeven aan vergeten contouren. In dit verwenmoment wordt het decolleté contouring treatment aangeboden waarbij met milde fruitzuren wordt er gezorgd voor een egaler, zichtbaar stralender en gladder decollete.

Wil je dit artikel delen?

Deel het op Facebook
Deel het op Twitter
Deel het op Linkdin
Deel het via Email
Deel het via WhatsApp